De liefdevolle ontregelaar

Hier opkomend talent voor alle kleinkunstenaars

performances voorstellingen feesten zaalverhuur bedrijfsuitjes etc…

.

Halve Finalisten tournee

Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 Deel 2

Details

Datum: 12/06/2020
Dagen: 1Dag
Status: open
Plaatsen: 15

Boban Benjamin Braspenning, Sanjeevani Hendriks en Farida Laan

De zes Halve Finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2021 zijn bekend. Na verschillende voorrondes in de Amsterdamse wijktheaters en Theater Bellevue, waar een record aantal van 60 deelnemers openbare audities deden, zijn door de vakjury de volgende artiesten geselecteerd: Boban Benjamin Braspenning, Ramon Chatrer, Sanjeevani Hendriks, Ayoub Kharkhach, Farida Laan en n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando).

In Mascini presenteren deze halve finalisten zich verdeeld over 2 avonden:

11 JUNI
Boban Benjamin Braspenning,Sanjeevani Hendriks en Farida Laan

12 JUNI
Ramon Chatrer, Ayoub Kharkhach en n00b (Laura Bakker en Isabelle Kafando)

Wat er nu ingehaald wordt: …De Halve Finalisten gaan de komende maanden op Halve Finalistentournee door Nederland. Tevens volgen zij het Keep an Eye Masterclass programma en bereiden zij zich voor op de Halve Finales, die op 4 en 5 april 2021 plaatsvinden in De Kleine Komedie. De Finale is op 6 april 2021, eveneens in De Kleine Komedie. Tijdens de Finale strijden drie artiesten om de felbegeerde AKF Sonneveldprijs (juryprijs), AKF Publieksprijs en de Shaffy Cheque (aanmoedigingsprijs die beschikbaar wordt gesteld door het Ramses Shaffy Fonds). Het Amsterdams Kleinkunst Festival vindt voor de 34e keer plaats.

Afgelopen oktober vond de -ook al- uitgestelde editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Lotte Velvet* won zowel de AKF Sonneveldprijs, als de AKF Publieksprijs. Eerder stonden onder meer Rosa da Silva, Glodi Lugungu, Stefano Keizers, Yentl en de Boer, Pieter Derks, Richard Groenedijk en Claudia de Breij in de Finale van het AKF. *Wij verwachten Lotte Velvet Solo begin september in ons theater!

 

12 JUNI
Aanvang 20 uur
entree €10