De liefdevolle ontregelaar

Hier opkomend talent voor alle kleinkunstenaars

performances voorstellingen feesten zaalverhuur bedrijfsuitjes etc…

.

Perzische blues met een zachte G Poëzie, blues en voordracht

Harold & Hamid

Details

Datum: 19/02/2021
Dagen: 1Dag
Status: open
Plaatsen: 15

Perzische blues met een zachte G

Poëzie, blues en voordracht

Tussen maart en mei 2020 droeg liedjesmaker Harold K vanuit zijn thuisstudio De Arkvaarders voor, een zinderende en zinnelijke roman van de Belgische schrijfster Anne Provoost. In 51 episodes maakte een groep trouwe luisteraars kennis met de lotgevallen van Re Jana en haar familie. De laatste episode werd hij vergezeld door zijn muzikale vriend Hamid Reza Behzadian. Poëzie, blues en voordracht vloeiden samen in de kleine twintig minuten dat ze (online) live waren. Samen maakten ze vervolgens een muziekvoorstelling geïnspireerd op stukken van de dichters Roemi, Pessoa en Rilke.

2 Voorstellingen van ca 60 minuten

Aanvang 20.00 en 21.30

Entree €15

Biografie

Hamid Reza Behzadian groeide op met de klanken van de Perzische muziek om zich heen en verdiepte zich later op slide gitaar en mondharmonica in Blues. Nu studeert hij Indiase muziek aan Codarts te Rotterdam. Op geheel eigen wijze vermengt hij al die verschillende muzikale invloeden in zijn spel. Hij brengt eigen werk ten gehore, met invloeden van zijn Perzische roots, Midden-Oosten melodieën en Americana. Met zijn typische partijen en rauwe spel neemt Hamid ons mee op een muzikale reis van oost naar west.

Biografie

Susteren is het smalste stukje van Nederland. Ingeklemd tussen België en Duitsland. Daar stond de wieg van Harold K. Daar herbront hij. Voor zijn muzikale inspiratie put hij uit de rijke tradities van Amerikaanse blues, folk en country. Sinds jaar en dag bezingt hij met karaktervolle stem en een nooit versleten zachte G zijn grote liefde voor het kleine leven.

Ook nu hij tússen de grote rivieren woont.

programma prijs winkelmand