De liefdevolle ontregelaar

Hier opkomend talent voor alle kleinkunstenaars

performances voorstellingen feesten zaalverhuur bedrijfsuitjes etc…

.

FEEST DER POËZIE met zangeres Vita Pagie

/FEEST DER POËZIE met zangeres Vita Pagie

FEEST DER POËZIE met zangeres Vita Pagie

25/04/2021 20:00 - 22:30
Als je een landschap was is een voorstelling rondom de poëzie van M. Vasalis. De gedichten worden muzikaal vertolkt door zangeres Vita Pagie, pianist Kristjan Martinsson en celliste Chieko Donker Duvis. Daarnaast zal er een projectie te zien zijn van kunstenares Salome Roodenburg. De voorstelling combineert muziek met de voordracht van brieven, proza en ongepubliceerde gedichten. 
M. Vasalis (1913-1998) was naast dichteres ook kinderpsychiater, had een groot gezin en een rijk sociaal leven. Nog steeds bestaat er bij een groot publiek veel interesse voor Vasalis’ werk. Deze voorstelling probeert ook aandacht voor haar andere [proza, brieven] werk te scheppen. Met deze voorstelling wordt de literatuur, poëzie en muziekliefhebber bereikt maar ook mensen die weinig met poëzie hebben. Vasalis schrijft over universele thema’s zoals de liefde, dood, vriendschap en natuur op een voor haar kenmerkende kwetsbare en tegelijk krachtige manier. 
Als je een landschap was is een prikkelende voorstelling waarin geoefende musici elementen uit de jazz, klassieke muziek en vrije improvisatie combineren en de gedichten van Vasalis op een geheel nieuwe manier laten horen.
Ticket Prijs Winkelmand